11/7/13

Μιχάλη Τσιχριτζή : Βρήκες και χορεύεις


Ο Μιχάλης Τσιχριτζής δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής ότι «το ποδόσφαιρο νίκησε την πολιτική».
Περίμενα να διαβάσω κάποια απάντηση από τους πρωταγωνιστές της Νέας Πορείας αλλά βλέπω αν και περάσανε τρεις μέρες άκρα του τάφου σιωπή στη παράταξη της Νέας Πορείας βασιλεύει.
 Ίσως να έχουν τρομοκρατηθεί από τους φουσκωτούς  ίσως ως πολιτικοί που είναι να μη θέλουν να τα χαλάσουν με τους ψηφοφόρους των ίσως να τα έχουν δει τα πράγματα  πιο ψύχραιμα  ίσως να μη θέλουν να χαλάσουν τις φιλίες των και όπως λέει στους Μοιραίους του ο Κώστας Βάρναλης μπορεί να φταίει το κεφάλι μας και χάσαμε τις εκλογές και κάνει η ηγεσία ότι δεν ακούει μα ούτε και βλέπει. Επειδή εγώ ανήκω στην άλλη πλευρά του λόφου  και είμαι με τον Νίκο Καζαντζάκη και επειδή  δεν προσμένω ούτε και ελπίζω από κανέναν κάτι στο δικό μου μπλοκ θα γράφω ότι θέλω αρκεί αυτό να μπορώ να το αποδείξω.
Ο μεγάλος χασάπης ADOLF HITLER  υποστήριζε ότι « …οι μεγάλες μάζες ανθρώπων μπορούν ευκολότερα να γίνουν  θύματα ενός μεγάλου ψέματος παρά ενός μικρού»

Ποιος είναι ο Νικητής των εκλογών

Ποτέ ένας ηγέτης κ. Τσιχριτζή  που έτσι εσύ θεωρείς ότι είσαι δεν θα μπορούσε να ανεχθεί κάποιον να απευθύνεται σε ένα που νόμιμα ομιλεί και μάλιστα από το επίσημο βήμα της συνέλευσης και να του ζητήσει να του κουνήσει το πέος του.
 Και να μείνει ο ηγέτης πρόεδρος  της συνέλευσης σιωπηλός και ευτυχισμένος που με το σάλο δεν θα απαντούσε  σε κάτι άλλο σεξουαλικό που ο ίδιος πρωταγωνιστής πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου  είχε δηλώσει για τους διαιτητές ότι θα αναγκαστεί να τους γ… Και εσείς όχι μόνο δεν του κάνατε την παραμικρή παρατήρηση κ.Τσιχριτζή  αλλά όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια συνεργάστηκε η Αναγέννησης  (παράταξη σας)με τον άνθρωπο που κατέβασε το επίπεδο της συνέλευσης με την ανοχή σας σε επίπεδο πέους Μετά από αυτό που δέχτηκες να γίνει όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα .
Θα ήμουνα διπλό υπερήφανος αν ο κ. Παναγιώτης Λαμπρινός σηκωνόταν και έλεγε «  Εμείς δεν συμμετέχουμε σε εκλογές που η διοίκησης της ένωσης δια του προέδρου της τις έχει μετατρέψει από ποδοσφαιρικές  σε εκλογές του πέους».
Γιατί δεν το τόλμησε ο ηγέτης της Νέας Πορείας να το πράξει αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω . Θα επιθυμούσε φαίνεται να γίνει ηγέτης ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως μέσω επιβολής αυτά τα κατάπτυστα λόγια.
Βέβαια το έγραψα στην Πρωινή αλλά κανένας ίσως να μη διάβασε την πρόταση μου αυτή.
Διότι μετά την «απαγγελία» περί πέους  που έκανε ο κ. πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου  στη συνέχεια  μαζί με του φουσκωτούς που είχε ως παρέα είχε αναλάβει την τάξη μέσα στην γενική συνέλευση με την βοήθεια και του αστυνομικού υπαλλήλου που ήθελε να το παίξει και αυτός και ολίγο φουσκωτός .
Μετά από αυτό τον ξεπεσμό το να τολμάς να ομιλείς  Μιχάλη Τσιχριτζή  για νικητές αποτελεί θρασύτητα
Επομένως αν θέλεις να δώσεις την εικόνα της Δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης  και για  να ήσουνα πιστευτός έπρεπε να δηλώσεις ότι  « … οι νονοί  του πέους  νίκησαν»
Και θα κατέχεις και ένα παγκόσμιο ρεκόρ Θα είσαι ο πρώτος πρόεδρος που δέχτηκε χωρίς καθόλου να διαμαρτυρηθεί ότι το πέος πρέπει να μπει στην γενικές συνελεύσεις των ενώσεων  ποδοσφαιρικών σωματείων.
Και όμως τόσος ντόρος έγινε και κανένας αρμόδιος δεν ασχολήθηκε. Κάποτε υπήρχε στην Νομαρχία η διεύθυνσης εξωσχολικού αθλητισμού.
Μήπως για λόγους οικονομίας έχει καταργηθεί;  Και είναι πλέον  ελεύθεροι οι νονοί να «βαφτίζουν» και να γελοιοποιούν ακόμα και τα αθλητικά ιδεώδη; 



Κύριε πρόεδρε ου Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

Ποτέ δεν θα γράψω κάτι για σένα χωρίς να έχω στοιχεία Και μάλιστα ατράνταχτα . Πολλοί ήταν αυτοί που με συμβούλεψαν να καταφύγω στην δικαιοσύνη γι όλα αυτά που είπες παρουσία τόσου κόσμου και τηλεοπτικών καναλιών. Αφού έχω την δυνατότητα να σε αντιμετωπίζω με την πένα μου και από το μπλοκ μου τι να την κάνω την προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Κύριε πρόεδρε πρέπει να γνωρίζετε από το παρελθόν ότι δεν φοβάμαι τα κιλά τα γυμνασμένα αλλά τα μυαλά τα ακονισμένα.
Μέχρι σήμερα ότι έχω γράψει για την αφεντιά σου είναι πέρα για πέρα αληθινά Επομένως εσύ  μου δίνεις  το δικαίωμα να κάνω σχολιασμούς αφού αυτή είναι η εργασία μου η ερασιτεχνική να ασχολούμαι με τα δημόσια πρόσωπα. 
Και επειδή ούτε σας φοβάμαι ούτε επιθυμώ να σας κολακεύσω είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω κατά πρόσωπο ότι με αυτά που κατά καιρούς κάνετε δεν μπορείτε  να ηγείστε μιας ομάδας